ViziereOnlineRO

ViziereOnlineRO
ViziereOnlineRO

ViziereOnlineRO

comenzi@viziereonline.ro

Vizierele produse de noi sunt echipamente de protectie avizate de Ministerul Apararii si pot fi utilizate de cadrele medicale, angajati M.A.I., M.A.P.N. si a altui tip de personal de specialitate sau persoane ce au risc de contaminare.. Aceste viziere au rolul de protectie impotriva agentilor patogeni sau ale substantelor chimice si indeplinesc standardele SR EN 166:2003 (partial), SR EN 168:2001 (partial ), SR 14605:2010 (partial )

 

 

Mentionam ca  vizierele produse de noi au urmatoarele caracteristici:

  • sunt ergonomice ( nu creeaza disconfort pe perioada indelungata de utilzare );
  • sunt dezinfectabile / sterilizabile ( nu contin materiale absorbante: elastic, burete, etc );
  • sunt reutilizabile ( dezinfectarea / sterilizarea se poate face cu usurinta );
  • nu se matuiesc in urma tratarii cu dezinfectanti pe baza  alcool  sau clor;
  • sunt avizate de catre Ministerul Apararii.
  • Sunt livrate in colete de 50 – 100 si 200 de bucati! Sunt dezansamblate ( pentru optimizarea costurilor de ambalare si transport )  si  nu sunt  amblate individual!

 

In momentul actual avem capacitatea de productie a 8-10 000  de bucati / zi si un stoc de materie prima pentru aproximativ 150 000 – 200 000 de bucati! In cazul in care se doreste personalizare, capacitatea de productie se va diminua!

 

Totodata, va putem furniza la fiecare comanda livrata urmatoarele documente:  Declaratie de Conformitate,  Aviz Tehnic eliberat de Ministerul Apararii, Instructiuni de Ansamblare si Utilizare.

 

Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Afișez 1 rezultat